Proclaimer

Home > Wonen, werken en leven > Proclaimer

Proclaimer

De gemeente Onderbanken is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt daarvoor het e-mailadres communicatie@onderbanken.nl gebruiken. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.

Privacy

De gemeente Onderbanken verzamelt geen informatie van bezoekers van de website anders dan om het gebruik te monitoren. De gemeente verzendt niet ongevraagd elektronische post en legt daartoe ook geen gegevensbestanden aan. E-mailadressen van bezoekers worden niet ter beschikking gesteld van derden.

E-mail

Elk e-mailbericht dat binnen komt bij gemeente Onderbanken wordt met zorg behandeld. Het is echter door de gemeente Onderbanken niet uit te sluiten dat een e-mailbericht bij verzending op weg naar de gemeente via internet door derden wordt ingezien. Dit valt buiten het bereik van de gemeentelijke bevoegdheid of verantwoordelijkheid.

De naam-, adres-, woonplaatsgegevens, die door u worden opgegeven voor beantwoording zullen door gemeente Onderbanken alleen voor dit doel worden gebruikt.

Verwijzingen naar andere websites

Op een aantal webpagina's van gemeente Onderbanken wordt toegang geboden tot websites of informatiebronnen van derden. De gemeente Onderbanken is niet aansprakelijk voor de inhoud hiervan of voor de gevolgen van het gebruik van de daar geboden informatie.
Een hyperlink (verwijzing) naar een andere website wordt altijd gevolgd door het volgende symbool ». Als u het symbool » achter een hyperlink ziet staan, weet u dat u de gemeentelijke website verlaat als u de hyperlink volgt.

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de gemeente Onderbanken en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van de gemeente Onderbanken.

Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met de centrale afdeling Communicatie van de gemeente Onderbanken.