Politie

Politie

De politie wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Via het telefoonnummer 0900-8844 kunt u hen dag en nacht bereiken. U kunt ook het politiespreekuur in het gemeentehuis bezoeken of een afspraak maken op het politiebureau.

Wijkagent

Ton Appelhof is de wijkagent van Onderbanken.

 Wijkagent Ton Appelhof
 Ton Appelhof

Spreekuur in het gemeentehuis

Elke donderdagmiddag houdt de politie een spreekuur in het gemeentehuis. Het spreekuur duurt van 13.30 tot 15.30 uur. U kunt er aangifte doen, meldingen maken of vragen stellen aan één van de wijkagenten. U kunt gewoon binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen? Dan heeft u diverse mogelijkheden.

Digitaal

Van sommige feiten, zoals de diefstal van een fiets, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal aangifte doen. Op de website www.politie.nl/ » ziet u of internetaangifte mogelijk is. De website leidt u vervolgens door het aangifteprogramma.

Telefonisch

U kunt een afspraak maken om telefonisch aangifte te doen. Daarvoor belt u met 0900-8844.

Persoonlijk

U kunt ook aangifte doen op een politiebureau. In principe kan dat op alle bureaus in heel Nederland. Om te voorkomen dat u moet wachten, raden wij u aan vooraf om een afspraak te maken via 0900-8844. Ook als u uw wijkagent wilt spreken, kunt u dit nummer bellen. Het dichtstbijzijnde politiebureau in het district Politie Limburg-Zuid is:

  • Politie Brunssum, Onderbanken, Nuth, Voerendaal, Landgraaf, Simpelveld Prins Hendriklaan 237 in Brunssum, openingstijden: 9.00 – 17.00

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele politienieuws in Zuid-Limburg of meer weten over het werk van de politie? Kijk dan op de website www.politie.nl/ » of volg de Politie Limburg op twitter via https://twitter.com/PolLimburg ».