Startpagina Recreatie en vrije tijd

Home > Recreatie en vrije tijd > Startpagina Recreatie en vrije tijd
 • Bezoek Onderbanken

  Toeristische informatie

  Wij hebben speciale routes voor u om te wandelen, fietsen, mountainbiken, skaten, nordic walking of paard te rijden. Ook kunt u een bezoek brengen aan het zweefvliegveld, museumdorp Nonke Buusjke, de Quabeeksgrub, het grote grensoverschrijdende natuurpark Roode Beek/ Rodebach of genieten bij één van de horecagelegenheden verspreid over Onderbanken. Onderbanken is prachtig, klein maar fijn.

  Ontdek alles op: https://www.bewonderbanken.nl/

  Voor Schinveldse bossen, kijk op: https://www.vvvzuidlimburg.nl/omgeving/schinveldse-bossen/

 • Evenementen

  Wat is er te beleven?

  In de gemeente Onderbanken vinden tal van activiteiten plaats. Zo worden er regelmatig wandel- en fietstochten, concerten en kunstexposities georganiseerd. Ook de kermissen, carnavalsoptochten en het festival Sjilvend Rock(t) zijn een bezoek meer dan waard. In de evenementenkalender staan alle activiteiten van het komende jaar.

 • Routes

  Wandel-, fiets- en ruiterroutes

  In de gemeente Onderbanken kunt u naar hartelust wandelen, fietsen, paardrijden en mountainbiken. De routes hieronder helpen u op weg.

 • Kunst en Cultuur

  Kunst en cultuur

  In Onderbanken zijn vele kunstenaars actief. Volg de Spiegelroute en neem een kijkje in hun ateliers. Of breng een bezoek aan een van de vele evenementen en activiteiten die in Onderbanken worden georganiseerd.

 • Natuurpark

  Natuurpark

  Wij nodigen u uit voor een ontdekkingstocht door het Natuur- en Landschaftspark Rodebach–Roode Beek! Met een groot grensoverschrijdend initiatief hebben de gemeenten Onderbanken en Gangelt samen met partners een natuurpark ontworpen waarin natuur én mensen aan hun trekken kunnen komen.

  Ontdek alles op:

  http://www.roodebeek.eu/

Adresgegevens

Bezoekadres: Kloosterlaan 7, 6451 EN Schinveld
Postadres: Postbus 1090, 6450 CB Schinveld
Telefoon: 045-5278787
Fax: 045-5271272
E-mail: gemeente@onderbanken.nl

Website: www.onderbanken.nl

Volg ons op

icon twitterTwitter »icon FacebookFacebook »