Sociale kaart Beekdaelen

HOME  |  Actualiteiten  |  Sociale kaart Beekdaelen

Sociale kaart Beekdaelen

In de nieuwe gemeente Beekdaelen zal er een aparte website zijn voor alle informatie over het sociaal domein: zorg & welzijn. Deze website is vergelijkbaar met de site die nu al in de gemeente Nuth operationeel is: https://wijzelf.nuth.nl/
Onderdeel van deze website is de sociale kaart; zeg maar een digitale 'gemeentegids' met alle (zorg)organisaties en verenigingen die op een of andere manier iets te maken hebben met het sociale domein in Beekdaelen. Organisaties en verenigingen die een bijdrage leveren aan de zorg en het welzijn van alle inwoners van de gemeente Beekdalen.

Vorige maand zijn er bijna 800 uitnodigingen verstuurd naar al die verengingen en organisaties met de vraag om mee te doen aan de digitale sociale kaart. Inmiddels lopen er al vele aanmeldingen hiervoor.

Ook meedoen?
Heeft uw vereniging of organisatie geen uitnodiging ontvangen en wil toch vermeld worden op de sociale kaart; dat kan altijd!

Hoe?
Ga naar de site https://wijzelf.nuth.nl/ en meld u aan. Dat kan door op de homepagina helemaal onderaan op 'organisatie aanmelden' te klikken.

Waarom?
Het is wenselijk voor de inwoners van Beekdaelen dat ze op één plek een overzicht kunnen vinden van alle (zorg)organisaties en verenigingen die actief zijn in het sociaal domein van Beekdaelen.

Als uw organisatie of vereniging in de sociale kaart staat zijn er vele voordelen. Naast het feit dat deze vindbaar is voor alle burgers en professionals kunt u o.a. zelf alle activiteiten in de agenda plaatsen van de website sociaal domein Beekdaelen. Deze agenda is te zien op de homepagina van de site.

Vragen/informatie?
U kunt altijd even bellen of mailen met Hans Fredrix: hans.fredrix@nuth.nl of 045-5659207.

Top